2800 Tatabánya
Nyárfa u. 24
Tel:30/263-4243
navilex.hu@gmail.com

Toyota Touch2 with Go navigációs rendszer


Toyota Yaris Touch2 készülék (2014-2015)


A Toyota 2014 tavaszától vezette be európai modelljeiben az ún. Touch2 rendszerű készülékeket.
Ennek is több változata van, ezek tudása a kiviteltől függő:
  • Toyota Touch2 (navigáció nélküli alapkészülék)
  • Toyota Touch with Go (alapkészülék + navigációs modul)
  • Toyota Touch with Go Plus (alapkészülék + navigációs modul bővített funkciókkal)
Szinte mindegyik autóba beépítik a Toyota Touch2 alapkészüléket, amely 6,1 colos vagy nagyobb érintőképernyőn jeleníti meg a fogyasztási adatokat, az audiorendszer, a telefon funkcióit vagy a tolatókamera képét. Az alapkészülék nem tartalmaz navigációt, csupán elő van készítve a csatlakoztatáshoz. Ha megnyomjuk a MAP gombot, ezt az üzenetet kapjuk:Ebben az esetben tehát nem csupán a program nincs telepítve, hanem maga a navigációs készülék sincs az autóban. Amennyiben navigációval vásároljuk meg az autót, vagy utólag kérjük a navigáció beszerelését, egy külön modult csatlakoztatnak a meglévő Touch2 alapkészülékhez és így lesz a Touch2 készülékből Touch2 with Go navigációs rendszer.

Akik Toyota Touch2 rendszerrel vették át az autójukat de navigációt nem kértek hozzá, a Toyota szervizekben kb. 300-400 ezer Ft-ért utólag is beszereltethető.

Ugyanezt a gyári navigációs modult tudom én is beszerelni alcsonyabb áron. Ez azt jelenti hogy a Go változatú modul a legfrisebb teljes Európa térképpel, GPS antennával, beszereléssel együtt 145 eFt, a Go Plus változat néhány grafikai és hang többlet funkcióval 165 eFt.

A Touch 2, Touch 2 with Go és Touch 2 with Go Plus verziók már gyárilag tartalmazzák a magyar nyelvet, de ezek nem kompatibilisek a korábbi Touch készülékekkel.
A képen látható 2015-ös Yaris készülék például már nem 6,1" hanem 7" méretű kijelzőt kapott, így nem csak a csatlakozókban van különbség hanem a méretben is, ezért sem építhető be a korábbi Touch készülék helyére.

A meglévő navigációk térképfrissítése USB-n keresztül történik, így akár személyess találkozó nélkül, otthon is elvégezhető. Részletekről érdeklődjön telefonon.


navilex.hu@gmail.com
30/263-4243
Vissza a főoldalra