2800 Tatabánya
Nyárfa u. 24
Tel:30/263-4243
navilex.hu@gmail.com

Toyota MM19 navigációs rendszerToyota Rav4 navigációs készülék (2019-2022)


A Toyota 2019-től lépcsőzetetsen bevezetett európai modelljeiben az ún. MM17 vagy MM19 rendszerű készülékeket találjuk. Szinte mindegyik autóba beépítik a Toyota MM19 alapkészüléket, amely nagy méretű érintőképernyőn jeleníti meg a fogyasztási adatokat, az audiorendszer, a telefon funkcióit vagy a tolatókamera képét. Az MM19 készülék alkalmas az Apple CarPlay és az Android Auto funkcióra, viszont nem tartalmaz navigációt, csupán elő van készítve a csatlakoztatáshoz. Ha megnyomjuk a MAP/NAV gombot, ezt az üzenetet kapjuk:Ebben az esetben tehát nem csupán a program nincs telepítve, hanem maga a navigációs készülék sincs az autóban. Amennyiben navigációval vásároljuk meg az autót, vagy utólag kérjük a navigáció beszerelését, egy külön modult csatlakoztatnak a meglévő alapkészülékhez és így lesz teljes a navigációs rendszer.

Akik alap rendszerrel vették át az autójukat de navigációt nem kértek hozzá, bizonyos típusokhoz a Toyota szervizekben a kb. 400 ezer Ft-ért utólag is beszereltethető.

Ugyanezt a gyári navigációs modult tudom én is beszerelni 190.000 Ft áron tartozékokkal, legutóbbi térképpel együtt.

A meglévő navigációk térképfrissítése USB-n keresztül történik, így későbbiekben akár személyess találkozó nélkül, otthon is elvégezhető. Részletekről érdeklődjön telefonon.
navilex.hu@gmail.com
30/263-4243
Vissza a főoldalra