2800 Tatabánya
Nyárfa u. 24.
Tel:30/263-4243
navilex.hu@gmail.com

Magyar nyelvű kezelőprogram amerikai Mazda gyári navigációkhoz
Elkészült a DVD alapú amerikai Mazda gyári távirányítós navigációkhoz (CX7,CX9) az angol kezelőprogram magyar fordítása.
Az English helyére beillesztett Magyar választása esetén a menük nyelve magyar, a navigálás hangja magyar férfi hang, a hangfelismerés angolul működik.

A programot csak személyesen telepítem az autókba, tehát személyes találkozó mindenképp szükséges. A programfrissítés általában 15 perc alatt elvégezhető, a működésben semmiféle változást nem okoz, nem jár szereléssel, csupán egy újraindítást igényel a navi rendszer. Természetesen bármikor visszaállítható az eredeti gyári állapot.

_______________________________________________________________________________________


Az ár tartalmazza az ingyenes visszatöltést is arra az esetre ha az akku lemerülése miatt a magyarítás törlődik a memóriából.
A magyarított programra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok: ha bárki úgy dönt hogy a működéssel nincs megelégedve, visszaállítom az eredeti állapotot és visszafizetem a magyarítás árát.
A programmal használható a 2016-2017-es térkép melyen már az M0 déli szakasza és a megyei matricás szakaszok is szerepelnek.FOTÓGALÉRIA:amerikai Mazda navigáció:
mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás
mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás mazda navigáció magyarítás


Vissza a főmenübe