2800 Tatabánya
Nyárfa u. 24
Tel:30/263-4243
navilex.hu@gmail.com

Tolatókamera Toyota Camry-hez.
A 2007-2009-es modellekbe gyárilag nem építettek tolatókamerát, pedig igen hasznos tud lenni. A fejegység monitora alkalmas a megfelelő kamera képének megjelenítésére, de mivel gyárilag nincs video bemenet kialakítva, nem egyszerű a kamera utólagos beszerelése.
Helyes beszerelés esetén amint tolató állásba tesszük a sebváltót, a kamera képe megjelenik a kijelzőn. Akkor jó a beállítás, ha a lökhárító széle látszik a képen.
A kamera kiválasztásánál ügyelni kell arra hogy csak az NTSC kamera képe fog helyesen megjelenni, PAL rendszerű kamera nem alkalmas. Fontos szempont a minél kisebb méret, a széles látószög és nem utolsó sorban a jó képminőség.
Kamerából létezik lökhárítóba befúrható változat, a rendszámtábla keretére rögzíthető kivitel, vagy a rendszámtábla fölé szerelhető típus. Szinte kivétel nélkül fekete színben kaphatók, ezért befúrható kamerát csak fekete autóhoz válasszunk. A kamerák általában 10-60 eFt közötti áron szerezhetők be, lehetőleg ne a legolcsóbb kamerával próbálkozzunk, előbb-utóbb biztosan le fogjuk cserélni.

navilex.hu@gmail.com
30/263-4243
Vissza a főoldalra